Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO IPJ Constanța, despre rezultatele obținute de structurile MAI în luna iulie a sezonului estival 2024 (FOTO)

ro

01 Aug, 2024 08:59 251 Marime text
Imagini de la eveniment, foto: ZIUA de Constanța Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța organizează azi, 1 august a.c., începând cu ora 09.00, o declarație de presă privind rezultatele obținute de structurile Ministerului Afacerilor Interne, în luna iulie a sezonului estival 2024.

Conferința de presă are loc pe faleza Cazino din municipiul Constanța.

UPDATE 1

De la începutul lunii iulie s-au constant 219 de infracțiuni de circulație. Au fost scoși din trafic peste 700 de șoferi. Au fost oprite 454 de autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Menționăm ca au fost luate 53 de măsuri preventive. Efectivele IPJ sunt în măsură să-și îndeplinească în continuare misiunea

Peste 570 de polițiști au acționat zilnic, participând la 1492 de misiuni, în Constanța, A precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Olimpia Ceară.


UPDATE 2 

A luat cuvântul Colonel Tănase, de la Gruparea mobilă de jandarmi. 

În perioada lunii iulie, peste 100 de jandarmi au acționat în sistem integral în Năvodari, Mamaia, Costinești, Vama Veche. Au avut loc 2 festivaluri cu peste 50.000 de participanți pe zi. Efectivele MAI au acționat împreună. 

Acesta vorbește despre cum s-au desfășurat festivalurile de la malul mării. 

Acolo unde au fost constatate abateri,  jandarmii au aplicat sancțiuni contravenționale. 

UPDATE 3

La cuvânt este Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 

Pe linia prevenirii situațiilor de urgență s-au executat peste 1.000 de controale în urma cărora s-au aplicat amenzi. În punctele de prim ajutor echipele au asistat medical peste 200 de persoane. 

Șenilatele au executat zeci de misiuni. 39 de persoane au fost salvate de la înec, de la începutul sezonului. 

UPDATE 4 

Ia cuvântul Andrei Ene, purtătorul de cuvânt de la Garda de Coastă. 

Suntem în plin sezon estival și au fost stabilite măsuri. Polițiștii de frontieră acționează alături de celelalte structuri. În această perioadă, peste 300 de polițiști desfășoară zilnic activități de siguranță. În iulie, în punctele de trecere a frontierei de stat s-au efectuat măsuri. De asemenea, polițiștii de frontieră au stații mobile de control. 

În prezent, prin punctele de trecere ale frontierei, tranzitul se desfășoară în condiții normale fără a exista timpi mari de așteptare.- a precizat Ene. 

UPDATE 5 

La cuvânt este maior Cosmin Neagu, purtător de cuvânt IJJ Constanța. 

În iulie, jandarmii au fost zilnic la datorie astfel încât cetățenii să se poată bucura în siguranță de toate manifestările și vremea însorită. Am asigurat paza pentru 47 de transporturi. Echipajele de intervenție au monitorizat 24 de transporturi a căror pază a fost asigurată de alte instituții. Jandarmii asigură paza instituțională permanentă pentru peste 38 de obiective. 

Pentru a evita escaladarea unor situații tensionate, jandarmii au aplicat amenzi prinind încălcarea normele de conviețuire socială și a respectării ordinii și liniștii publice. 

Vom fi prezenți începând de mâine la festivalul KIMARO. 

UPDATE 6 

Ia cuvântul comisar șef Agenția Națională Antidrog, Daniel Gheorghe. 

În contextul Kimaro se vor desfășura activități specifice. Realizăm sesiuni de informare și prevenire adresate organizatorilor și personalului. Substanțele psihoactive au efecte negative. 

Reamintim că oferim servicii de consiliere specializată gratuite pentru consumul și dependența de droguri. 

UPDATE 7 

La cuvânt se află Adrian Abarbarei, A.N.I.T.P.

Speciliaștii vă recomandă să folosiți spiritic civic când observați persoane aflate în stare de pericol din sfera traficului de persoane. 

Vă dorim distracție în siguranță! 





Citește și:

Acțiune a polițiștilor IPJ Constanța pe plajă și în stațiunile de pe litoral. Au fost aplicate amenzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii