Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, detalii de ultim moment despre accidentul de pe Valea Portului (VIDEO)

ro

13 Aug, 2024 14:09 1666 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: IPJ Constanța Ieri, 12 august 2024, un eveniment rutier avut loc pe Valea Portului din municipiul Constanța. 

Impactul s-a produs între două autoturisme, care ar fi circulat din sensuri opuse și ar fi fost conduse de doi bărbați, de 25 de ani, respectiv 36 de ani. 

Unul dintre șoferi era băut. 




Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 12 august a.c., în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe aleea Portului din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, care ar fi circulat din sensuri opuse și ar fi fost conduse de doi bărbați, de 25 de ani, respectiv 36 de ani.

În urma accidentului rutier, ambii șoferi au fost ușor răniți.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul șoferului de 25 de ani, fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 



Citește și:

UPDATETrei victime implicate într-un accident rutier pe Valea Portului, Constanța. Unul dintre șoferi era băut. Iată ce alcoolemie avea (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii