Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Șofer din Năvodari reținut pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă

ro

29 Jul, 2024 15:54 173 Marime text






 
  • La data de 28 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 55 de ani.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă, conform IPJ Constanța.
 
La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 16.50, bărbatul ar fi fost implicat într-un accident rutier, pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, accident în urma căruia a fost rănită o persoană.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, transmit polițiștii.

 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 29 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 

  
Citește și
Scandal în satul Ciobanu, județul Constanța! Care a fost motivul discordiei și ce au constatat polițiștii?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii