Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Cosntanța Tânăr de 20 de ani, arestat preventiv, după ce s-ar fi luat la bătaie cu alți doi bărbați, pe DJ 394

ro

23 Aug, 2024 13:55 301 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: ZIUA de Constanța

La data de 22  august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Potrivit anchetatorilor, la data de 20 august a.c., în jurul orei 20.00, bărbatul ar fi agresat fizic alți doi bărbați, în urma unui conflict ce ar fi avut loc pe D.J. 394, în comuna Pecineaga.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de poliție Județean Constanța.
 
La data de 22 august a.c., a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Scandal între mai multe persoane în Cumpăna! Polițiștii constănțeni și luptătorii SAS, solicitați să intervină pentru aplanarea confilctului
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii