Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Depistați la volan, sub influența băuturilor alcoolice

ro

29 Oct, 2023 10:09 787 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 28 octombrie 2023, ora 23.15, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Valea Dragului, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 28 octombrie 2023, ora 23.15, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Hotarele, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Valea Dragului, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 29 octombrie 2023, ora 00.05, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, pe strada Chaunchey Hardy, din municipiul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
La data de 29 octombrie 2023, ora 3.15, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, în localitatea Dărăști, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Popești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
IPJ Constanța: Admitere la școlile de agenți de poliţie. Detalii despre recrutări în sesiunea octombrie-decembrie 2023 (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii