Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Un bărbat a condus un autoturism pe drumurile publice, sub influența alcoolului

ro

27 Oct, 2023 14:20 714 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 27 octombrie 2023, ora 1.30, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 27 octombrie 2023, ora 1.30, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, a încheiat sursa citată.
        
 
Citește și:
Acțiunea „Blocada” în municipiul Constanța. Ce au constatat polițiștii (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii