Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu. Mai multe persoane au ajuns la spital

ro

21 Sep, 2024 17:40 808 Marime text
Sursă foto: IPJ Tulcea
 
  • La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Nicolae Bălcescu a avut loc un accident rutier.
     
La data de 21 septembrie 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Nicolae Bălcescu a avut loc un accident rutier, transmite un comunicat din partea Inspectorratului de Poliție Județean Tulcea.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 76 de ani ar fi condus un autoturism pe DN22A, iar din cauza altor preocupări, ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 44 de ani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto din cel de-al doilea autoturism cât și a pasagerilor, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Polițiștii din cadrul IPJ Constanța s-au alăturat campaniei World Cleanup Day. „Misiunea” a avut loc pe plaja Corbu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii