Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria Română Intervenție de aproximativ cinci ore a jandarmilor, salvamontiștilor și pompierilor din județul Argeș pentru coborârea unei femei de pe traseul Valea lui Stan

ro

18 Aug, 2024 21:20 203 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: IJJ Constanța
 
  • O femeie, aflată pe traseul montan Valea lui Stan împreună cu soțul și copilul, a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Din fericire, în urma căzăturii, aceasta era conștientă, însă a suferit mai multe fracturi de membre.
     
O femeie, aflată pe traseul montan Valea lui Stan împreună cu soțul și copilul, a căzut de la o înălțime de aproximativ 6 metri. Din fericire, în urma căzăturii, aceasta era conștientă, însă a suferit mai multe fracturi de membre, transmite un comunicat din partea Jandarmeriei Române.

Jandarmii montani au acționat în sprijinul și la solicitarea salvamontiștilor argeșeni pentru coborârea persoanei până la echipajul SMURD. 

După o acțiune de aproximativ 5 ore, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu, împreună personalul din cadrul Salvamont Argeș și pompierii argeșeni, au reușit să coboare femeia pe o targă, cărând-o pe brațe. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD din cadrul ISU Argeș, pentru a fi transportată la spital.

„Reamintim cetățenilor care aleg să parcurgă trasee montane să se echipeze corespunzător drumețiilor, să se informeze asupra stării vremii și să aleagă doar traseele marcate. De asemenea, în caz de urgență, să solicite sprijinul patrulelor de jandarmerie fie direct, fie apelând numărul unic de urgenţă 112”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Fotografie inedită din Expoziția itinerantă „Jandarmeria Română 1850-2020"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii