Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucării susceptibile a fi contrafăcute, confiscate

ro

24 Nov, 2012 03:15 1256 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanţi ai Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea, au efectuat un control, în urma căruia au fost descoperite bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 36.000 de lei dacă ar fi fost originale.

În data de 20 noiembrie, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, împreună cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea, au efectuat un control fizic amănunţit asupra unui container sosit din China, încărcat cu jucării.

În urma controlului au fost descoperite 720 de seturi de jucării din plastic, având inscripţionat semnul distinctiv al unei mărci cunoscute, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 36.000 de lei dacă ar fi fost originale.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi trimisă spre expertizare.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorilor societăţilor comerciale în cauză dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii