Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

ro

03 Jul, 2024 11:59 601 Marime text
Un bărbat de 45 de ani a ajuns în spatele gratiilor după ec a încălcat ordinul de protecție instituit de instanță pe numele său și s-a deplasat la locuința părinților săi. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul de Ordine și Siguranță Publică, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani.

„Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectarea obligațiilor și interdicțiilor dispuse prin ordinul de protecție. 

Astfel, la datele de 6 iunie, 23 iunie și 30 iunie a.c., acesta ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Medgidia, deplasându-se la locuința părinților săi.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Astăzi, 3 iulie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

UPDATE: 

Fata de persoana in cauza instanta de judecata a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile.

Citește și: 

Doi bărbați au fost duși după gratii în Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța. Ce fapte i-au adus acolo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii