Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Lecții de circulație și de combatere a bullyingului, predate de polițiști

ro

29 May, 2024 15:26 693 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
 
Polițiștii constănțeni au avut de dus la îndeplinire o misiune foarte importantă ieri, 28 mai 2024. Aceștia au avut o întrevedere cu zeci de copii de grădiniță și de gimnaziu, cu care, conform comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, au pus în dezbatere teme precum circulația rutieră și violența în școli. De asemenea, au discutat și despre efectele consumului de alcool sau substanțe interzise.

Oficial de la IPJ Constanța 


Zeci de copii de grădiniță și de gimnaziu s-au întâlnit, ieri, 28 mai 2024, cu colegii noștri de la Secția 3 Rurală Mihail Kogălniceanu și Serviciul de Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității.
 
Cei mici au ascultat cu atenție sfaturile colegilor noștri și au învățat cum să trebuie să procedeze în situațiile de pericol și că ne pot cere ajutorul în orice împrejurare.
 
Nu au lipsit nici lecțiile de circulație, discuțiile despre violență și bullying și despre efectele consumului de alcool sau substanțe interzise.
 
De asemenea, polițiștii i-au învățat pe cei mici cum să fie în siguranță pe internet.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
IPJ Constanța Lecții de educație rutieră, susținută de polițiști elevilor din Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii