Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mai multe persoane, printre care și un minor, încarcerate la Penitenciarul Poarta Albă

ro

28 Jun, 2024 19:08 484 Marime text
Foto: PixabayCinci indivizi, printre care și un minor, condamnați la închisoare cu executare au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Medgidia au identificat un minor, de 17 ani, față de care Judecătoria Medgidia a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

Minorul a fost condus la Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Eforie au identificat un bărbat, de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani și două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și lovirea sau alte violențe.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 59 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an, șapte luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Citește și: 

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii