Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Minor mușcat de un câine în localitatea Limanu. Iată ce spun polițiștii

ro

06 Aug, 2024 11:37 346 Marime text

 
  • La data de 5 august 2024, în jurul orei 21:15, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Eroilor din localitatea Limanu, un minor ar fi fost muşcat de un câine.
     
La data de 5 august 2024, în jurul orei 21:15, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Eroilor din localitatea Limanu, un minor ar fi fost muşcat de un câine, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La faţa locului, s-a stabilit faptul că un minor de 12 ani, din localitatea Limanu, ar fi ieșit la plimbare cu câinele său. Acesta ar fi scăpat din lesă, iar în momentul în care copilul ar fi încercat să-l prindă, câinele l-ar fi mușcat de antebraț. 

În urma evenimentului, minorul a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, conform OUG 55/2002, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Bărbat de 79 de ani, accidentat la trecerea străzii, în municipiul Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii