Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Urmărire ca în filme, în Mihail Kogălniceanu - A condus fără permis, a fugit de poliție, a abandonat autoturismul, a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore

ro

22 Apr, 2024 11:54 998 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
 
  • Un bărbat de 35 de ani a ajuns în arest preventiv de 24 de ore, după ce a fost urmărit de poliție pe străzile din localitatea Mihail Kogălniceanu. La final, acesta a abandonat autovehiculul și a încercat să se ascundă în curtea unui imobil, însă a fost prins de agenți. Cei din urmă au constatat că acesta avea permisul suspendat și spun că bărbatul a refuzat atât să sufle în etilotest, cât și să i recolteze probe biologice. 
Conform comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, la data de 22 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 35 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Astfel, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.

Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe mai multe străzi din comună. Autoturismul a fost interceptat după o distanță de aproximativ doi kilometri. Conducătorul auto a abandonat vehiculul și a fugit în curtea unui imobil, fiind urmărit și imobilizat de polițiști. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii consumului de alcool și substanțe interzise.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Citește și
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii