Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Iași Accident rutier mortal între două motociclete și un autoturism. Trei persoane au decedat (GALERIE FOTO)

ro

19 May, 2024 20:17 1976 Marime text
Sursa foto: ISU Iași
 
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași au fost alertați cu privire la un accident rutier grav la limita cu județul Vaslui, pe DN 24 pe raza comunei Ciortești.
     
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași au fost alertați cu privire la un accident rutier grav la limita cu județul Vaslui, pe DN 24 pe raza comunei Ciortești, transmit reprezentanții ISU Iași.

Accident rutier în localitatea Șerbești pe DN24 (UAT Ciortești) între un autoturism și două motociclete, urmat de incendiu autoturism. Evenimentul s-a soldat cu trei victime (din datele inițiale). Din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași o autospecială de intervenție și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment.
Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui.

În urma evenimentului au rezultat patru victime: una declarată decedată, două în stop cardio-respirator și una conștientă (conducătorul autoturismului) evaluată de echipajul SAJ Vaslui.

Victimele aflate în SCR nu au răspuns la manevrele de resuscitare.

În urma evenimentului două persoane de sex masculin, cu vârsta de 29, respectiv 35 de ani și o persoană de sex feminin cu vârsta de 25 de ani sunt decedate. Conducătoarea auto, în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Elevii din județul Tulcea s-au întrecut în cadrul concursului „Prietenii pompierilor“! Lista câștigătorilor (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii