Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grav accident rutier în această noapte. S-a activat Planul Roşu de intervenţie. Şase grav răniţi. Doi morţi (galerie foto)

ro

23 Dec, 2019 05:05 18248 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc, în această noapte, în jurul orelor 02.00, pe DN15D, în judeţul Neamţ, pe raza localităţii Poienari, în eveniment fiind implicat un microbuz în care se aflau nouă persoane.

Ca urmare a accidentului rutier la nivelul judeţului Neamţ s-a pus în aplicare Planul Roşu de interventie.
 

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „la faţa locului s-au deplasat un ofiţer şi 22 subofiteri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, trei ambulante SMURD, iar de la la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la fata locului patru echipaje”.


Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au identificat un microbuz intrat în nişte arbori de pe marginea drumului. Din cei nouă ocupanti, trei au fost scoşi din microbuz de catre participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman - Punctul de lucru Poienari iar trei erau încarcerate.
 

În urma accidentului au rezultat nouă victime din care şapte au fost transportate la CPU Roman (şase policontuzionate, conştiente si una în comă) iar două persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului.


Toate victimele sunt de sex masculin, iar mcrobuzul venea de la Londra şi se deplasa către Vaslui

Toţi cetăţenii sunt romani, de sex masculin, cu varste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Printre cei grav răniţi se află şi şoferul maşinii înmatriculate în Vaslui.

Sursa foto: ISU Neamţ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii