Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Se va desfășura competiția sportivă Delta Triathlon 2023!

ro

07 Jul, 2023 12:37 916 Marime text
Sursă: Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea
  • Mâine, pe 8 iulie, jandarmii din Tulcea vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la competiția sportivă Delta Triathlon 2023.
 
În conformitate cu un comunicat de presă pus la dispoziție de Inspectoratul de Jandarmi Județean din Tulcea, începând cu ora 07:15, în Parcul Ciuperca și străzile adiacente din municipiul Tulcea, se va da startul competiției sportive Delta Triathlon 2023 care va consta în trei probe: înot, ciclism și alergare.
 
Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate probele se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți și spectatori. Recomandăm celor prezenți la competiție să acorde o atenție deosebită bunurilor personale, în special în zona rastelului de biciclete și a bagajelor, să evite conflictele de orice natură și să supravegheze cu atenție copiii, în special în zona apropiată Lacului Ciuperca.
 
De asemenea,  mâine, de la primele ore ale dimineții,  jandarmii vor fi prezenți și la Mănăstirea Halmyris pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică în comuna Murighiol, unde va avea loc Hramul Mănăstirii – Serbarea Sfinților Martiri Epictet și Astion. Recomandăm tuturor celor care vor lua parte la manifestarea religioasă să manifeste răbdare, să evite aglomerația și să solicite sprijinul jandarmilor în caz de nevoie.
 
Duminică, 9 iulie 2023, de la ora 09.00, în Parcul Ciuperca și străzile adiacente din municipiul Tulcea, se va organiza competiția sportivă Semimaraton Porțile Deltei 2023.
 

„Vă informăm că atât sâmbătă, cât și duminică, pe timpul desfășurării celor două competiții sportive, vor fi restricții de circulație rutieră, fiind restricționat accesul autovehiculelor în zona: str. Isaccei de la sens giratoriu Pelican până la trecerea la nivel cu calea ferată – str. Ing. Dumitru Ivanov. Recomandăm cetățenilor să respecte indicațiile jandarmilor, să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea și liniștea publică și să solicite sprijinul jandarmilor, fie direct, fie prin apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112“, a adăugat sursa citată.


Citește și:

Sorin Grindeanu, la inaugurarea Podului peste Dunăre„Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii