Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lacrimi si durere în familia Băsescu (video)

ro

06 Oct, 2010 03:20 2046 Marime text
venire_base_1.jpgA fost noapte de priveghi in familia lui Traian Basescu. Toti apropiatii s-au adunat in apartamentul modest din Constanta, in care Elena Băsescu a locuit pana in ultima clipa. Tarziu, dupa miezul noptii, a sosit si Traian Basescu, pe care vestea l-a prins la Bruxelles, unde participa la summitul Uniunea Europeana -Asia.

Preşedintele Traian Băsescu a stat toată noaptea la căpătâiul mamei sale. Şeful statului a ajuns la Constanţa în jurul orei trei, după ce s-a întors de la summit-ul Uniunea Europeană-Asia, de la Bruxelles.

venire_base_2.jpgŞeful statului le-a mulţumit celor care i-au prezentat condoleanţe pentru pierderea suferită.

Fratele preşedintelui, Mircea, a fost primul care a ajuns, luni seară, la priveghiul mamei sale. La scurt timp, în bloc au intrat pe rând, purtând haine de doliu, Maria Băsescu şi cele două fiice, Ioana şi Elena.

Cu toata durerea, Maria Basescu si cele doua fiice au gasit puterea sa fie alaturi de vecinii si prietenii care au venit sa ii aprinda o lumanare lui tanti JENI , asa cum o stiau toti cunosctii .Târziu, spre dimineaţă, Maria Băsescu, însoţită de fiica cea mică, Elena, şi de Mircea Băsescu şi soţia sa. au plecat de la priveghi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii