Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lan de grâu cuprins de flăcări în județul Tulcea! Focul amenința o stație GPL și o fermă din apropiere (GALERIE FOTO0

ro

16 Jun, 2024 19:52 696 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU Delta TulceaÎn această după amiază prin apel la 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea a fost anunțat despre faptul că în zona localității Malcoci a izbucnit un incediu la o cultură de grâu cu posibilitate de extindere la un obiectiv economic din zona, mai exact depozite de cereale și rezervoare de GPL, dar și la o fermă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta, sg. maj. Daniel Năstase, imediat către locul evenimentului au fost direcționate 3 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, o ambulanță SMURD, iar în sprijin a fost alertat si SVSU Nufăru.

„La scurt timp de la ajungerea echipajelor, pericolul de extindere la rezervoarele de GPL, depozitele de cereale și ferma agricolă a fost înlăturat, salvatorii reușind în câteva minute să localizeze incendiul și să împiedice propagarea și la alte culturi din zonă. 

În acest moment se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor, urmând ca la finalul intervenției să se stabilească cauza probabilă de producere a incendiului“ - a mai precizat sg maj Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea. 

Citește și: 

Incendiu izbucnit la un camion în Adamclisi, județul Constanța. Pompierii intervin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii