Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT Lucrările la noua pistă de decolare-aterizare de la baza militari de la Mihai Kogălniceanu inaugurate oficial în prezenta ministrului apararii (FOTO +VIDEO)

ro

11 Jun, 2024 13:11 829 Marime text
Tot azi, 11 iunie 2024, sunt inaugurate oficial lucrările la noua pistă de decolare-aterizare a bazei aeriene de la Mihail Kogălniceanu, prima pistă cu destinație militară construită în România, după 1990.


Întregul proiect de investiții pentru modernizarea și extinderea bazei are o valoare totală de aproximativ 12,173 mld. lei, fără TVA, iar finalizarea acesteia este estimată a avea loc în aproximativ 240 de luni de la aprobarea acestuia, care a avut loc în anul 2021. În final, suprafața bazei va fi de circa 2800 de hectare.

UPDATE 1 

Ministrul Tîlvăr a preciat că era nevoie de investiții în Aarmata României. Acesta a mai precizat că este vorba despre o viziune începută de mult de multă vreme. 

Era nevoie de investiții în armată. Nu vin în mod spontan, vin ca urmare a unei viziuni începută mai de multă vreme.  

 Nu e nimic neașteptat, se înscrie în vizunea armatei României în rolul pe care îl are și pe care cetățenii i l-au încredințat.

UPDATE 2 

Nicolae Crețu, comandantul Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu a menționat că este imperioasă nevoia de securitate. 
 

În Baza Aeriană avem detașamente din Marea Britanuie, Finlanda. Astăzi e nevoie de securitate. Toate statele au înțeles că trebuie să contribuie. 

Acesta a mai precizat că este importantă existența aliaților, mai ales în domeniul aerian. 

Este importanmt să ai aliați, mai ales în domeniul aerian. Pentru noi înseamnă că atunci când situația o impune, ca răspuns, constituim capabilități, în orice moment și putem să facem apel la aliați.  







Citește și:
LIVE TEXTMinistrul apărării Angel Tîlvăr, prezent la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, care găzduiește două evenimente importante (FOTO+VIDEO)








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii