Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Ziua Porților Deschise în Baza 57 Aeriană și mitingul aerian „Constanța Black Sea Air Show ”, pe 3 august. Detalii în premieră despre cele două evenimente (FOTO)

ro

30 May, 2024 12:31 2927 Marime text
 
Baza 57 Aeriană organizează joi, 30 mai, începând cu ora 12.00, în colaborare cu Aeroportul Internaţional Mihail Kogălnicenu, o conferinţă de presă în vederea informării publicului despre detaliile organizatorice ale „Zilei Porților Deschise în Baza 57 Aeriană” și ale mitingului  aerian „Constanța Black Sea Air Show ”.
 
Cele două evenimente, care vor avea loc în data de 3 august 2024, se înscriu în cadrul acţiunilor de promovare a mediului aeronautic militar şi civil în rândul publicului larg şi vor cuprinde, atât expoziţii statice, cât şi o serie de evoluţii aeriene şi exerciţii demonstrative pentru prezentarea  în zbor a capabilităţilor aeriene militare şi civile.
 
În spaţiul aerian din județul Constanța vor evolua, atât aeronave militare aflate în înzestrarea Forţelor Aeriene Române şi a detaşamentelor dislocate pe teritoriul ţării noastre, cât şi aeronave civile aparţinând Aeroclubului României, Hawks of Romania şi ale altor operatori civili şi de stat.

UPDATE 1 

La evenimentul care se desfășoară azi la Baza Aeriană 57 sunt prezenți comandatul Bazei Aeriene comandor Nicolae Crețu, Bogdan Artagea - directorul aeroportului Mihai Kogălniceanu, George Rotaru de la  Aeroclubul României, Ancuța Belu -primarul localității Mihai Kogălniceanu, Ioan Picu de la Zum Logistics Fresh.




UPDATE 2 



"Anunțăm azi că suntem gata să ne pregătim pentru evenimentul din 3 august. Ne dorim să arătăm tuturor serviciile din structurile forțelor aeriene" a declarat comandorul Nicolae Crețu.

UPDATE 3 



"Este al treilea eveniment organizat împreună cu Baza Aeriană. Anul trecut au fost peste 20.000 de persoane au fost prezente la eveniment. Ne dorim ca acest eveniment să fie tot mai atractiv și să atragă cât mai mulți participanți și spectatori", a transmis Bogdan Artagea, directorul Aeroportului Mihai Kogălniceanu. 

UPDATE 4 

Primăria localității Mihai Kogalniceanu va sprijini și în acest an organizarea acestui eveniment.

"Sunt convinsă că prin noul concept al evenimentului, vom atrage tot mai mulți spectatori. Primăria va sprijini în continuare organizarea acestui eveniment", a transmis Ancuța Belu, primarul localității Mihai Kogălniceanu.


UPDATE 5 

"Așa cum am promis, parada aviatică va deveni o tradiție, iar programul din acest an va fi mai amplu, la care vor participa tot mai multe formarii aeriene", a anunțat George Rotaru de la Aeroclubul României.

UPDATE 6 

Ioan Picu de la Zum Logistics Fresh SRL a dezvăluit că anul acesta va avea loc și un concert, la care va participa un artist cunoscut, al cărui nume rămâne o surpriză.

"Pe lângă concert, participanții vor avea parte de diferite surprize: o zonă de mâncare, loc de joacă, punct de prim ajutor!", a punctat Ioan Picu. 

UPDATE 7

"Ne dorim un public mai larg, mai mulți simpatizanți, deoarece doar așa putem menține și dezvolta relațiile firești între aviatori și public", a transmis comandorul Nicolae Crețu. 

"Costul logisic al evenimentului se ridică la 120.000 de euro. Mediul de afaceri constănțean susține și sprijină acest eveniment, lucru care ne bucură", a mai spus Ioan Picu.

Citește și:

Județul Constanța: Încă o dronă a fost observată în zona Bazei Aeriene 57 „Mihail Kogălniceanu”!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii