Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lovit în cap cu un topor şi cu o bâtă

ro

30 Nov, 2012 03:02 1690 Marime text
Luni, la ora 17.30, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de o femeie de 37 de ani, din Constanţa, că în ziua de duminică, în jurul orei 09.00, pe fondul unui conflict mai vechi, soţul său, Kamber I. (40 ani), a fost lovit cu un topor de către Florin M. (39 ani) şi cu o bâtă de către Aiten N. (27 ani).

În urma examinării medico-legale s-a stabilit că victima prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire şi zgâriere cu şi de corpuri dure şi pot data din ziua de duminică. Pentru vindecare, sunt necesare 40-45 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii, dacă nu survin complicaţii. Leziunile traumatice cranio-faciale au pus în primejdie viaţa victimei prin hemoragie meningee.

În urma audierii suspectului la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa şi în baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea sa pentru o perioadă de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii