Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Macelarit cu 13 lovituri de cutit si doua de topor

ro

11 Sep, 2009 02:45 1059 Marime text

Misterul lasă locul terorii în cazul celor două cadavre descoperite, miercuri, la interval de câteva ore, în zona Parcului Tăbăcăriei. Trupul neînsufleţit aflat în stare de putrefacţie de mai bine de o lună îi aparţine unui tânăr de doar 19 ani, ce a fost măcelărit într-un stil barbar cu nici mai mult, nici mai puţin de 13 lovituri de cuţit şi două de topor.

Şocanta crimă a ieşit la iveală o dată cu finalizarea, în cursul serii de joi, a raportului medico-legal. Potrivit medicilor legişti, în timpul efectuării necropsiei, aceştia au descoperit urmele a 13 lovituri de cuţit aplicate în zona trunchiului şi două lovituri de topor în zona craniului. Medicii spun că moartea tânărului a survenit în urma hemoragiei interne severe şi a fost una extrem de violentă. Anchetatorii spun că victima se numea Adrian Cristea, avea 19 ani şi era din Murfatlar. Din cercetările efectuate până la această oră, se pare că tânărul făcea parte din rândul persoanelor fără adăpost şi nu avea o ocupaţie. Poliţiştii, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, aprofundează aspectele acestui caz, urmând să descopere circumstanţele în care tânărul a ajuns în Constanţa, respectiv în incinta societăţii comerciale. În ceea ce priveşte autorul terifiantei crime, anchetatorii spun că singura pistă viabilă în acest punct al anchetei este celălalt bărbat, descoperit spânzurat. Cercetările în acest sens continuă pentru a da de urmele autorului infracţiunii de omor deosebit de grav.

Reamintim că cele două trupuri neînsufleţite au fost descoperite în urmă cu două zile, în locuri diferite, însă în aceeaşi zonă. Cadavrul mumificat al tânărului a fost găsit în anexa unei societăţi comerciale, încuiat cu lacăt pe dinafară, iar cadavrul spânzuratului a fost descoperit pe o insuliţă din spatele lacului Tăbăcăriei. Spânzuratul a fost identificat în persoana lui Calistrat Nedelcu, în vârstă de 52 de ani, din judeţul Suceava, despre care anchetatorii au aflat că a fost autorul unei crime în urmă cu şase ani de zile. În schimb, înainte de rezultatul necropsiei, anchetatorii nu l-au putut identifica pe tânărul ucis, întrucât trupul acestuia se afla într-o stare avansată de putrefacţie. Anchetatorii iau în calcul ipoteza conform căreia Nedelcu ar fi avut o altercaţie cu bărbatul neidentificat şi l-ar fi ucis, iar miercuri, mustrările de conştiinţă şi-ar spus cuvântul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii