Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe evenimente rutiere, constatate de polițiști în județul Constanța

ro

11 Aug, 2024 13:05 209 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • În toate cauzele, sunt continuate cercetările.

La data de 11 august 2024, în jurul orei 01.55, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Aurel Vlaicu - intersecție cu strada Baba Novac, din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța
.
Din primele cercetări, un autoturism ar fi intrat în coliziune cu construcția unui sens giratoriu. Conducătoarea auto, o femeie, de 36 de ani, a suferit vătămări corporale.

Totodată, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 august 2024, în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 28 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Principală din localitatea Corbu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 10 august 2024, în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au depistat un bărbat, de 46 de ani, care ar fi condus un autoturism, în stațiunea Mamaia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 10 august 2024, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției Năvodari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia Nord din orașul Năvodari.

La fața locului, polițiștii au stabilit că impactul ar fi avut loc între două autoturisme, o persoană fiind rănită.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru ambele testări.

În cazul unuia dintre conducătorii auto, un barbat de 54 de ani, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

La data de 10 august 2024, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au identificat un tânăr, de 19 ani, care ar fi condus un moped, dinspre localitatea Cuza-Vodă către DJ 224, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul nu este înmatriculat.

În toate cauzele, sunt continuate cercetările, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constanța: Doi băieți de 15 ani, la spital după ce s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost înjunghiat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii