Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama lui Costi va solicita o contraexpertiza la IML

ro

11 Sep, 2009 02:41 1102 Marime text

Modul în care a murit fiul său, locul în care au fost găsit rămăşiţele trupului lui Costi şi investigaţia superficială a Poliţiei au determinat-o pe Olga Velcev să ceară o contraexpertiză la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici.

Mama lui Costi, care a asistat, miercuri, la descoperirea macabră a craniului fiului său, a declarat că are mari semne de întrebare privind dispariţia şi apoi decesul copilului său. Unul dintre ele ar fi cum de s-a putut întâmpla ca rămăşiţele din trupul lui Costi să fi fost găsite într-o vale, iar craniul său pe o moviliţă, la zece metri depărtare. Cum de hainele băiatului său au rămas intacte, dacă se presupune că micuţul ar fi fost mâncat de animale, după deces? Cum de expertiza medicilor legişti a arătat că băiatul a murit de frig în prima seară de la dispariţie, când, la sfârşitul lui februarie 2008, o fetiţă de 14 ani a fost găsită, în viaţă, după cinci zile de căutări, iar temperaturile de iarnă nu se pot compara cu cele din luna iulie?

Poliţia spune că vulpile ar fi urcat craniul lui Costi, din vale, până la locul unde se afla în momentul în care a fost găsit de concubinul Olgăi Velcev. Probabil, tot ele ar fi fost cele care au ascuns craniul copilului când câinii special antrenaţi şi poliţiştii au căutat celelalte rămăşiţe umane, astfel încât nu au găsit nimic.

Băiatul de şapte ani, din Techirghiol, a dispărut pe 23 iulie, de la o cabană din Rânca, unde era venit în vacanţă cu bunicii săi. Ultimele persoane care l-au văzut în viaţă sunt, coincidenţă, chiar patru constănţeni. Aceştia au vorbit cu Costea la o oră de la dispariţie, pe drumul din spatele cabanei unde era cazat, drum care duce spre pădure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii