Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mămica VIP Ea este femeia care a născut gemeni în două spitale diferite FOTO

ro

14 Sep, 2012 01:00 2400 Marime text

mamica_vip1.jpg

Elisabeta Sava, în vârstă de 35 de ani, din Hârşova, este strigată în secţia Ginecologie „Mămica VIP". Toţi rămân uimiţi de o aşa păţanie: a născut gemeni - unul la Hârşova şi celălalt la o distanţă de 100 de kilometri, la Constanţa.

Cei doi băieţi se simt bine acum şi iau constant în greutate. În prezent sunt la incubator din cauza greutăţii foarte mici pe care au avut-o la naştere: unul de 1.200 de grame, celălalt de 1.100 de grame.

Femeia mai are acasă patru copii: Loredana, de 14 ani, Adriana - 10 ani, Emanuel - 8 ani şi Valentina - 5 ani.

Pe toţi i-a adus pe lume la spitalul din Hârşova. Pe 12 septembrie au apucat-o din nou durerile facerii. Nu ştia că are gemeni. Nu fusese vreodată la medic. Ca de obicei, s-a prezentat la spitalul din Hârşova. L-a născut pe primul, însă... surpriză: mai avea unul. Cel de-al doilea micuţ nu a vrut să vină pe lume, povesteşte femeia. Aşa se face că a fost trimisă cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În această unitate a fost adus pe lume cel de-al doilea copil.

Femeia nu s-a hotărât ce nume le va da celor doi copii. „Îl aştept pe soţul meu să vină şi să ne hotărâm!", a spus femeia. Până atunci, merge în fiecare zi la ora 11.00 să-şi vadă băieţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii