Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN Fragmente de dronă rusească găsite la Periprava, judetul Tulcea

ro

09 Sep, 2024 16:36 206 Marime text


Forțe ale Ministerului Apărării Naționale au executat duminică, 8 septembrie, acțiuni de căutare ale unor eventuale fragmente de drone căzute în urma atacurilor, din noaptea anterioarǎ, efectuate de forțele ruse asupra unor obiective civile și de infrastructură portuară din Ucraina, în proximitatea frontierei cu România.
 
Echipe din MApN, în cooperare cu specialiști din Serviciul Român de Informații și Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat proximitatea localității Periprava, judetul Tulcea, de unde au ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească, urmând ca acestea sa fie expertizate, conform procedurilor legale.
 
În perioada următoare vor fi executate acțiuni de cercetare și în proximitatea localității Caraorman, unde a fost semnalată o altă posibilă zonă de impact.
 
Menționăm cǎ, atât aria cercetată în apropierea localității Periprava, cât și posibila zonă de impact din proximitatea localității Caraorman se află în zone mlăștinoase, în afara localităților, nefiind afectate elemente de infrastructură.

Citește și

Oficial de la MApN despre atacul din noaptea trecută în care populația din județele Constanța și Tulcea a fost alertată
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii