Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărfuri suspecte a fi contrafăcute, confiscate în urma unor percheziții în județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

23 Oct, 2024 15:11 343 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaUrmare a percheziției domiciliare, în cadrul operațiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, efectuate ieri, 22 octombrie a.c., într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație de produse contrafăcute, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au descoperit 642 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute. 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au ridicat 138 de perechi de pantofi sport, 85 de parfumuri, 79 de accesorii (genți, portofele, borsete), 327 de articole vestimentare, bunuri valorând peste 216.000 de lei.

„De asemenea, au mai fost ridicate înscrisuri de evidență contabilă, 2 telefoane mobile, 3.390 de lei, 190 de euro și 80 de lire turcești.

În acest caz cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Descinderi la Mangalia, județul Constanța în cadrul operațiunii Jupiter! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii