Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masaj erotic sub masca yoga

ro

08 Feb, 2003 00:00 4455 Marime text

Sub pretextul spiritualitatii orientale, un cabinet din Constanta practica "masaj genital", cu una sau doua fete

Toata afacerea e prezentata pe internet * Toate fetele practica yoga si cunosc secrete tantrice * Clientii primesc masaj pe tot corpul, inclusiv pe organele sexuale * Site-ul promite ca masajul se termina cu o "stare de orgasm in tot corpul" * La Constanta, masajul se face intr-o camera a hotelului "Tineretului" * O sedinta costa cinci sute de mii cu o femeie si opt sute cu doua * Daca esti client nou, afli adresa abia in momentul in care mergi cu banii pentru prima sedinta # Seful serviciului "Ordine si paza" al IJP, Adrian Rapotan, spune ca multe din anunturile despre cabinete de masaj erotic ascund in spate prostitutie

"Masajul Oriental Erotic, o experienta energetica a sistemului oriental, o alta viziune asupra vietii". Acestea sunt promisiunile de pe pagina on line, de prezentare a unui serviciu de masaj erotic, la adresa "www.erotic-massage.ro". Pe fondul unor culori aprinse al paginii se profileaza fotografia statuii unui maestru spiritual, probabil Budha, incadrat de chipurile a doua femei. Aluziile sexuale din text si incercarea de a masca totul sub aparenta practicilor orientale ne-au determinat sa incercam sa vedem despre ce e vorba."De ce?" e intrebarea la care creatorii site-ului incearca sa raspunda, adica sa ii convinga pe cei care il citesc sa le devina clienti. De ce avem nevoie de acest masaj? In primul rand, din cauza felului "defectuos" in care, chipurile, am privi lumea, noi cei care nu suntem deprinsi cu misterele Orientului. Al doilea motiv ar fi "violenta promovata prin mass-media" care "patrunde adanc in mintea noastra, facandu-ne sa actionam ca niste animale, nu ca fiinte umane (chiar daca nu ranim pe nimeni fizic, mintea noastra este tot timpul orientata spre a avea mai mult, a trasa bariere intre noi si ceilalti, a avea sentimentul ca posedam ceva, si asta nu e decat teama din interiorul nostru cauzata de violenta)". Al treilea aspect e legat de relatia dintre barbat si femeie. Autorii site-ului spun ca cei mai multi barbati din vremurile noastre "prefera unei atingeri tandre un act sexual lipsit de sentiment in compania unei prostituate", din cauza promovarii exagerate a importantei partii materiale si ca nu e usor sa acceptam ca avem nevoie si de suflet. Concurenta cu bordelurile continua si mai departe, aratandu-se pericolele unor imbolnaviri: "Se stie foarte bine deja ca si sexul oral neprotejat transmite la fel de bine herpesurile, sifilisul, HIV. Un barbat care prefera un masaj unui act sexual vulgar inseamna ca intelege ceva mai mult din viata decat media. Si pe acel barbat noi il respectam prin ceea ce facem.". Discursul fals-spiritual continua: "Aproape toti numai posedam, nu iubim; ne impartasim stressurile, nu facem dragoste; si mai ales fugim de noi insine. Acest tip de masaj este cea mai usoara cale pe care se poate realiza totul pentru ca se adreseaza sexualitatii si afectivitatii ce pot fi impreunate pentru a forma ceva nou si divin: Iubirea.".

"Stare de orgasm in tot corpul"

E inutil sa mai spunem ca masajul e facut de fete tinere, intre 21 si 32 de ani, pe care oricine le poate vedea in fotografiile de pe site. Mai mult, ele sunt numite "Shakti" (energii feminine) si sunt pregatite pentru a-i ajuta pe clienti sa "depaseasca limitele placerilor profane" si sa ii conduca in sfera spiritualitatii feminine absolute. Fetele cunosc chiar "secrete tantrice pe care greu le puteti descoperi in alta parte". Si daca cineva ar mai avea totusi vreo indoiala fata de profesionalismul fetelor, aceasta ar trebui sa dispara, atunci cand ar afla ca ele practica yoga de multi ani, sunt initiate in tehnici tantrice si pot oferi o "larga gama de tipuri de masaj, suedez clasic, taoist energetic sau tantric elevat spiritual. Clientul se pregateste printr-o baie calda si relaxanta urmata de un dialog "ce il va apropia de maseuza si va pregati atmosfera pentru ritualul ce va urma.". Adica "miscari fine si prelungi pe intreg corpul nud combinate cu muzica orientala", care vor crea clientului "o senzatie plenara de relaxare". Barbatii initiati si cei mai receptivi spiritual pot resimti inca din aceasta etapa o "stare de orgasm in intreg corpul". Apoi, se trece la lucruri mult mai precise: masajul genital, in aceeasi maniera "tandra si rafinata si plina de respect". Cica cei bolnavi se pot vindeca de tot soiul de maladii, mai ales cele de natura sexuala. Trebuie numai sa asculte indicatiile maseuzelor referitoare la modul de respiratie care trebuie sa fie profunda si constienta si la activitatea mentala de control al energiei sexuale. Sedinta se va incheia "intr-o atmosfera orientala de pace si liniste, in centrul unei lumi nebune unde timpul se poate opri pentru a va arata ca intr-adevar exista erotism rafinat".

Secretomanie suspecta

Am aflat ca la Constanta, cabinetul de masaj functioneaza intr-o camera a hotelului "Tineretului". Acolo sunt trei fete gata sa satisfaca pe oricine. Am telefonat sub pretextul ca dorim sa mergem la masaj. "Masajul erotic oriental are ca scop cresterea potentialului sexual al barbatului, este un masaj energetic si se face prin atingeri usoare, inclusiv in zonele sexuale. Cu o fata costa cinci sute de mii si cu doua fete opt sute.". Procedura e simpla: "Telefonati atunci cand va decideti sa ne vizitati, ca sa faceti o rezervare. Atunci o sa va spunem si unde ne gasiti. Veniti aici si alegeti fata cu care vreti sa...faceti masaj.". Provocati si mai mult de secretomania fetelor, am vorbit cu receptionera de la hotel, care ne-a spus ca fetele au multi clienti, in special barbati cu dare de mana. Unde se termina ceea ce inseamna cu adevarat masaj si unde incepe prestatia sexuala e greu de precizat. Adrian Rapotan, seful serviciului Ordine si Paza din cadrul IPJ Constanta, ne-a declarat ca multe anunturi de acest gen ascund in spate prostitutie, dar ca in acest caz trebuie sa se faca cercetari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii