Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medgidioţii sunt aproape de liberalul Mihai Lupu

ro

14 Nov, 2008 03:08 739 Marime text

Candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 2, Mihai Lupu, şi-a continuat, ieri, seria întâlnirilor cu locuitorii municipiului Medgidia.

Primul popas al caravanei electorale PNL în municipiul Medgidia a fost la o brutărie, unde Mihai Lupu a fost întâmpinat, după obiceiul tradiţional, cu pâine şi sare. El a discutat despre problema întreprinderilor mici şi mijlocii, despre importanţa beneficierii de consultanţă şi sprijin în accesarea de fonduri pentru cei care doresc să demareze o afacere, precum şi accesul la informaţii al întreprinzătorilor. Următoarea deplasare a fost la Şcoala nr. 5, unde a participat la o serbare prilejuită de împlinirea a 130 de ani de la unirea Dobrogei cu Patria Mamă. Cu acest prilej, candidatul PNL pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul nr. 2, Mihai Lupu, a discutat despre importanţa accesului la învăţământ al tuturor copiilor, indiferent de etnie.

Ulterior, el şi-a continuat periplul prin municipiul Medgidia, întâlnindu-se cu cetăţenii, cărora le-a explicat importanţa votului uninominal, le-a ascultat problemele şi le-a prezentat soluţiile pentru rezolvarea lor. Tot ieri, ca urmare a întâlnirilor precedente cu locuitorii, Mihai Lupu a donat cinci cărucioare pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii grave.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii