Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj Ro-Alert în județul Tulcea cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian

ro

02 Oct, 2024 07:42 252 Marime text
Sursa foto: ISU Delta Tulcea





În această noapte a fost transmis un mesaj RO-Alert pentru zona de nord a județului Tulcea  după ce structurile de apărare și securitate națională au interceptat un posibil atacat al Federației Ruse asupra unor obiective de pe teritoriul Ucrainei.
 
  Mesajul transmite informații de avertizare și de informare a populației cu privire la posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian și măsuri de adăpostire în cazul în care situația o impune.
 
 „ Facem mențiunea că aceste mesaje au rolul de informare a populației din zona de graniță a României cu Uncraina despre faptul ca sunt posibile atacuri ale federației și ruse asupra teritoriului ucrainean și ca există posibilitatea căderii unor obiecte pe teritoriului national”, spun reprezentanții ISU.
 
   De asemenea, în cursul nopții  au fost înregistrate 3 apeluri la numărul unic de urgență 112, prin care se solicitau informații.
 
  Menționăm că orice cetățean care se simte în pericol ori observă ceva neobișnuit, poate apela numărul unic de urgență 112 pentru a cere sprijin ori ajutor.
 
Citește și
Cod Roșu de vreme rea la Constanța! Un nou mesaj Ro Alert
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii