Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre, amanat sau indepartat de la evaluarea pentru post?

ro

20 Nov, 2009 00:42 1648 Marime text
cap4.jpgŞefia Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) încă nu a fost adjudecată deoarece la concursul de miercuri nu s-a prezentat nimeni

Secretarul general al organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mihai Petre, trebuia să-şi susţină, miercuri, la Bucureşti, proiectul de management necesar ocupării funcţiei de director coordonator al CRPC Constanţa.

Contactat telefonic, ieri, după ce concursul ar fi trebuit să se încheie, Mihai Petre a declarat că, de fapt, nu a fost niciun concurs, ci s-a amânat, lucru bun din punctul acestuia de vedere, pentru că va avea astfel timp să se ocupe mai bine de toate acţiunile în care este implicat.

„S-a amânat, dar mie îmi convine, pentru că nu ştiam ce să fac mai întâi: să mă ocup de campanie sau să merg la susţinerea proiectului de management", ne-a declarat, miercuri, Mihai Petre. Totodată, a precizat că urmează să-i fie comunicată data exactă a concursului, dar că, din câte ştie, va avea loc peste două săptămâni, cu câteva zile înaintea turului doi pentru alegerile prezidenţiale.

mihai_petre_03.jpgCum acest lucru a ridicat semne de întrebare, i-am contactat şi pe reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), care au confirmat că respectivul concurs nu a fost amânat şi că pentru şefia CRPC Constanţa nu a susţinut nimeni un proiect de management, pentru că nu a fost depus niciun dosar în acest sens, deşi data limită a fost 13 noiembrie.

Acelaşi lucru l-a declarat şi Marius Medeleanu, purtătorul de cuvânt al Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MIMMCMA), de care aparţine ANPC: „Pentru concursul din 18 noiembrie 2009, organizat de MIMMCMA, termenul limită de depunere a dosarelor şi proiectelor de management ale candidaţilor a fost data de 13 noiembrie, ora 12.00. În ceea ce priveşte postul de director coordonator al CRPC Constanţa scos la concurs, nu a depus nimeni dosar de participare sau proiect de management. Concursul nu a fost amânat, şi-a urmat cursul în conformitate cu anunţul şi metodologia de evaluare postate pe site-ul MIMMCMA şi al ANPC. Procedura şi data unui nou concurs vor fi stabilite ulterior."

Contactat telefonic şi ieri, după ce această informaţie a fost aflată, Mihai Petre a declarat că, din punctul lui de vedere, acest concurs a fost unul amânat, pentru că aşa a fost anunţat, şi că o să se prezinte la următorul, cu proiectul de management pe care deja l-a făcut, dar la care o să mai lucreze pentru a-l îmbunătăţi.

{mos_ri:Mihai Petre}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii