Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Sănătății Detalii de ultimă oră despre explozia de la un magazin de materiale de construcții! Două victime, intubate

ro

07 Jun, 2024 12:46 745 Marime text
Foto: ISu BotoșaniÎn dimineața zilei de 7 iunie a avut loc o explozie la un centru comercial din municipiul Botoșani.

Potrivit Ministerului Sănătății, până în momentul de față s-au înregistrat 13 victime, dintre care 4 în stare gravă, doi dintre pacienți fiind intubați.

Pacienții prezintă arsuri de diferite grade într-o proporție de 10-15%, localizate în partea superioară a corpului. 

„Doi dintre pacienții aflați în stare gravă vor fi transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, iar doi la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), pe cale aeriană, transportul fiind asigurat de DSU.

Imediat dupa producerea incidentului, Ministrul Sănătății împreună cu Centrul Operativ pentru Situații de Urgență au luat legătura cu UPU Botoșani, Serviciul de Ambulanță Botoșani, precum și cu Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon, pentru asigurarea cât mai rapidă a asistenței medicale pentru pacienții răniți“ - au mai precizat reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citește și: 

Explozie violentă urmată de incendiu la un magazin de bricolaj! A fost activat Planul Roșu de Intervenție (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii