Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune atipică pentru pompierii din județul Tulcea! O căpriță s-a prăbușit într-o fântână din Babadag (GALERIE FOTO)

ro

21 Aug, 2024 17:20 194 Marime text
Căpriță salvată de pompierii tulceni. Sursă foto: ISU Tulcea
 
  • În cursul acestei zile, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, un bărbat din orașul Babadag, județul Tulcea, cerea ajutorul pompierilor tulceni pentru a salva un animal căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 20 de metri. 
     
În cursul acestei zile, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, un bărbat din orașul Babadag, județul Tulcea, cerea ajutorul pompierilor tulceni pentru a salva un animal căzut într-o fântână adâncă de aproximativ 20 de metri, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea. 

La locul solicitării a ajuns într-un timp operativ un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, iar după recunoașterea efectuată au constatat că este vorba de o căpriță care, după ce s-a urcat pe capacul unei fântâni din curtea fermei, s-a prăbușit aproximativ 15 metri. 

Pentru că accesul în puț era unul dificil, iar pe fundul acestuia exista riscul de a fi gaze nocive, a fost solicitată și echipa de alpiniști din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea. 

La aproximativ 20 de minute de la crearea dispozitivului de salvare din medii ostile, animalul a fost extras în siguranță la suprafață. Din fericire, căprița nu a suferit leziuni, drept dovadă imediat ce a fost eliberată de salvatori aceasta a mers direct să mănânce. 

„Imediat după, a fost extras și salvatorul, domnul plt. adj. Daniel SCRIBAN, același salvator care, în luna iulie a extras în viață, dintr-o fântână adâncă de 30 de metri, un bărbat din localitatea Cataloi, jud. Tulcea”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
În județul Constanța: Incendiu la un autocamion în Năvodari, lângă Kaufland

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii