Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moartea vine din beciul cu damigene

ro

15 Sep, 2009 03:05 1410 Marime text

Tragedie în localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, unde o septuagenară şi-a pierdut viaţa, iar soţul acesteia a ajuns, în stare gravă, la spital, după ce au fost intoxicaţi cu bioxid de carbon rezultat din fermentaţia mustului. Cei doi au fost găsiţi leşinaţi în beciul casei de către unul dintre vecini, care a solicitat imediat ajutorul unei ambulanţe, însă, din păcate, pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic.

Nenorocirea s-a petrecut în cursul serii fatidice de 13, când Ion Damian, în vârstă de 77 de ani şi Alexandra Damian, în vârstă de 71 ani, s-au dus în beciul casei pentru a-şi verifica damigenele cu vin.

Vaporii puternici din încăpere, provocaţi de fermentaţia vinului, au cauzat leşinul celor doi bătrâni. Ei au fost găsiţi, în stare de inconştienţă, de către unul dintre vecini, care venise să le facă o vizită. Bărbatul a sunat imediat la Serviciul de Urgenţă 112 pentru a solicita ajutorul unei ambulanţe. Un echipaj SMURD s-a deplasat la adresa indicată pentru a acorda asistenţă, însă, eforturile medicilor nu au fost de ajuns pentru a salva viaţa femeii. Aceştia nu au mai putut decât să-i constate decesul. Manevrele de resuscitare au fost eficiente în cazul bătrânului, iar medicii au reuşit în cele din urmă să-l stabilizeze cardio-respirator. El a fost transportat la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, unde a rămas sub supraveghere de specialitate.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Morga Cimitirului Central, unde urmează să fie necropsiat de către medicii legişti, pentru a se putea stabili cu exactitate cauza care a dus la decesul său.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii