Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motor cautat prin Interpol, gasit la Constanta

ro

07 Oct, 2009 02:31 1594 Marime text

Un motor marca Suzuki, căutat prin Interpol după ce a fost furat în urmă cu mai bine de un an din Italia a fost găsit, la începutul acestei săptămâni, la Constanţa. Posesorul actual, un tânăr în vârstă de 24 de ani, a cumpărat motorul ştiind că este furat, însă habar nu avea că autovehiculul figurează în evidenţele Interpolului. Motociclistul constănţean este cercetat penal pentru tăinuire.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale spun că motorul se află în posesia lui Traian Sebastian Sarchizian. Tânărul l-a cumpărat ca fiind rulat şi avea cunoştinţă de faptul că este furat, însă a făcut un compromis şi nu a anunţat autorităţile. Totul a ieşit la iveală la începutul acestei săptămâni, când motorul a fost reperat pe străzile Constanţei. Oamenii legii spun că autovehiculul a fost reclamat ca fiind sustras din Italia, în urmă cu mai bine de un an, pe 20 septembrie 2008. Nu se ştie însă dacă cel care i-a vândut motorul constănţeanului este şi autorul furtului de atunci, sau doar o persoană care a intermediat operaţiunea. Rezultatele obţinute de poliţiştii constănţeni au fost comunicate autorităţilor italiene, iar motorul urmează să ajungă înapoi la beneficiarul de drept, respectiv victima furtului din 2008. Motociclistul constănţean s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MicsoreazaMareste 07 Oct, 2009 06:28 Mic dictionar pentru uzul dumnevoastra: motor=motocicleta, vehicul cu 2 roti; mascati=echipe de interventie ale politiei; vapor=autoturism Mercedes; avion=autoturism BMW; mancati-as=deci/in concluzie. Maine vorbim despre partile corpului, alimente si plante medicinale.