Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicu Covaci, internat la secția ATI a Spitalului Județean Timișoara

ro

07 Jun, 2024 12:59 654 Marime text
Sursa foto: Facebook Nicu Covaci

Artistul Nicu Covaci a fost internat la secția ATI a Spitalului Județean Constanța, noaptea trecută, însă colegii săi de trupă au transmis că starea artistului în vârstă de 76 de ani este stabilă, notează Știri pe Surse.

Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace”, transmite Phoenix, după ce fondatorul trupei a fost internat din nou la spital.

Bună dimineața! Vă rugăm, acum o vreme, să considerați informațiile oficiale, postate cu mare grijă pe această pagină! Adresăm și acum aceeași rugăminte! Nicu Covaci este într-o stare stabilă, așa cum o știm de o vreme încoace. Sunt oameni care îl iubesc și respectă și nu merita să traverseze stări și emoții generate de câțiva în nevoie de atenție”, a transmis trupa Phoenix.

Potrivit „Opinia Timișoarei”, artistul a fost internat la ATI a Spitalului Județean Timisoara, joi seara, după ce s-a simțit rău. La 76 de ani, Nicu Covaci a trecut prin momente grele în 22 martie, când a ajuns la Spitalul Județean Timișoara, unde a fost operat. De atunci, starea de sănătate a lui Nicu Covaci a evoluat bine. În ultima perioadă, artistul era internat într-un centru de îngrijiri.

Citește și:
Nicu Covaci, operat de urgență pe creier! În ce stare se află liderul formației Phoenix
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii