Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numai şase-s norocoase ... la Primărie ! (video)

ro

19 Nov, 2010 02:13 1859 Marime text
Bilet_Techirghiol2.jpgVestea că aleşii locali din Techirghiol joacă la loto o parte din îndemnizaţiile de consilieri a făcut înconjurul lumii. Oameni de afaceri şi fonduri de investiţii din România, Germania, Danemarca sau Canada au contactat Primăria pentru a găsi soluţii de cofinanţare a proiectelor locale. Primarii şi aleşii au promis că dacă norocul le va surâde la 6 din 49, banii câştigaţi vor fi investiţi exclusiv în infrasctructura orăşelului-staţiune.

Bilet_Techirghiol3.jpgIdeea i-a aparţinut primarului. Le-a propus consilierilor să doneze câte 20 de lei lunar din îndemnizaţiile de şedinţe de Consiliu Local, iar cu banii să joace săptămânal o variantă combinată la loto, în valoare de maximum 200 de lei. Aleşii au fost de acord. Consilierii din Techirghiol intenţionează ca eventualele câştiguri să le folosească pentru cofinanţarea unor proiecte de dezvoltare economică şi socială. Acestea sunt relizabile, există pe hârtie, însă legea spune că, pe lângă banii care vin de la UE sau Guvern, Primăria trebuie să contribuie cu partea ei. Iar bugetul local este foarte sărac, pe timp de criză.

Printre proiectele pe care Primăria ar vrea să le realizeze cu banii câştigaţi la loto 6 din 49 se numără construirea unui centru SPA, reabilitarea falezei şi a băilor de nămol sau asfaltarea străzilor din întreaga staţiune. Aşa că ...

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii