Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O noua editie Camex la Mamaia

ro

27 Mar, 2008 00:00 1064 Marime text

Statiunea Mamaia este, incepand de astazi, gazda celei de a saptea editii a targului de constructii CAMEX. Evenimentul se va desfasura in perioada 27 - 30 martie, continuand sirul celor 14 targuri de la nivel national.

CAMEX Constanta este cea de-a treia locatie a targului national de constructii, urmand ca actiunile sa se continue in alte 11 mari orase. Prin aceasta actiune, organizatorii evenimentului de la Mamaia vor sa promoveze tot ce este nou in constructii. Astfel, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX se vrea a fi o solutie ideala la facilitarea intalnirilor de afaceri intre ofertanti si potentialii clienti. In paralel cu targul propriu-zis, la Mamaia se vor mai desfasura alte trei expozitii specializate, aflate la prima editie. IMOBILIS este expozitia specializata in ofertele imobiliare, SEVA se adreseaza producatorilor de Energie Verde si FINEXPO vine cu solutii financiare pentru domeniul constructiilor.

Forumuri pe teme ecologice

CAMEX Mamaia are pe ordinea de zi si Forumul Economic in Constructii, Construct Week. Acest forum va gazdui conferintele Eco Business, cu tema "Protectia mediului prin utilizarea surselor de energie regenerabila si a biocombustibililor". La dezbateri sunt invitate sa participe nume importante, precum Attila Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Octavian Marius Popa, Garda Nationala de Mediu, Nagy Zoltan, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, si Paul Conorov, guvernatorul Deltei Dunarii. In cadrul acestor intruniri tematice se va pune accentul pe zona costiera a Marii Negre si conservarea biodiversitatii in zona Deltei Dunarii. Intrunirile de afaceri din cadrul targului vor culmina vineri, la ora 20.00, cu Seara de Excelenta CAMEX, eveniment ce are drept scop intermedierea contractelor de afaceri in domeniul constructiilor. Evenimentul are alaturi parteneri de renume in constructii, precum ABPlus Events - organizatorul evenimentului, DEKO Professional de la Policolor - partenerul oficial, Arabesque, Rukki, Monsson Alma si Roof Trade Serv. Deschiderea oficiala va avea loc astazi, la ora 12.30, iar accesul se va face pe baza de bilet sau de invitatie.

Scris de: {autor}Elena STERIAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii