Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 20 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O româncă, plecată să muncească în Italia, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic

ro

20 Oct, 2024 11:37 347 Marime text
Sursa foto: Wikipedia



 
  • O româncă, plecată în căutarea unui trai mai bun în străinătate, a sfârșit în mâinile unui alt român într-o gară din Italia. Camelia Ion, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă lângă o gară din provincia Roma.
 
Românca ajunsese să trăiască pe străzi supraviețuind de pe o zi pe alta. Ucigașul ei, tot un român, a fost reținut, conform știripesurse.ro.
Camelia s-a mutat în Italia sperând la o schimbare, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum își dorea. A trăit o perioadă pe străzi, iar această viață grea a condus, în final, la o tragedie.

Femeia a fost descoperită într-o parcare de lângă gara din Civitavecchia, provincia Roma, complet dezbrăcată și cu semne clare de violență în jurul gâtului. Crima a avut loc într-un imobil abandonat, în jurul orei 2:30.

Principalul suspect, un bărbat român de 41 de ani, a fost reținut la scurt timp. Cei doi s-ar fi certat, iar conflictul s-a sfârșit tragic. Bărbatul a fost audiat de poliție și este acuzat de crimă, potrivit TRC Giornale. Locul crimei a fost pus sub sechestru pentru a permite autorităților să strângă probe. Zona unde s-a petrecut incidentul este cunoscută pentru a adăposti oameni fără adăpost, sprijiniți de organizații caritabile precum Crucea Roșie. Moartea Cameliei Ion a șocat comunitatea din Civitavecchia, unde astfel de violențe sunt rare.
 
 
 
 Citește și
Recuperarea mașinii de către soțul uneia dintre victimele „Șacalului” – „O joacă de-a șoarecele și pisica” (VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii