Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Octavian Berceanu publică imagini cu o studentă care a ajuns la spital cu zeci de înţepături de ploşniţe, după ce s-a cazat în cămin, în Regie (VIDEO)

ro

06 Oct, 2024 12:00 238 Marime text
foto: Facebook/Octavian BerceanuFostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu publică fotografii şi documente medicale ale unei studente cazate în unul dintre căminele complexului studenţesc „Regie” din Bucureşti. 

„Împreună cu Ale, studentă în primul an la Biologie, cazată în Regie,  am fost la Camera de Gardă a spitalului Matei Balş. Era muşcată toată de ploşniţe. Administraţia căminului, administratoarea i-a spus că a venit cu insectele d-acasă. Că să se descurce, că salteaua e nou-nouţă cu toate că se vede clar că are un an, cel puţin. Administraţia a spus că e treaba lor că-s nespălate şi vin de la ţară cu ploşniţele în raniţe. Ale vine dintr-o casă exemplar de curată, dar asta nu contează”, a postat pe contul său de socializare, Octavian Berceanu. 

Potrivit lui Berceanu, administraţia căminului din Regie „le spune fetelor că-s puturoase că nu se trezesc de la 6.00 dimineaţă să facă un duş, pentru că celor 40 de fete de pe etaj le sunt oferite patru duşuri, din care doar două funcţionează. 

„Cât despre studenţi, sper că mesajul dumneavoastră (al lui Marcel Ciolacu – n.r.) îi îndeamnă să ia atitudine şi să nu lase indiferenţa şi resemnarea mioritică să le distrugă viitorul. Până să petreacă prima noapte ca studentă, în cămin, Ale mai credea încă, în România”, mai punctează fostul şef al Gărzii Naţionale de Mediu.

Video, aici



Citește și:

Pistol cu aer comprimat gasit intr-un camin studentesc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii