Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea despre incendiul de la sediul Arhiepiscopiei Tomisului

ro

15 Oct, 2022 23:45 2663 Marime text


Răzvan Parconie, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, a venit cu detalii privind incendiul de la Arhiepiscopia Tomisului.

Desfășurarea de forțe este una impresionată, venind în sprijin atât societăți private, cât și primăria. Peste 70 de pompieri intervin la incendiul din Piața Ovidiu. 
 

„Apelul a fost primit la ora 21.52, prin care am fost informați că la mansarda Arhiepiscopiei din Constanța se manifestă un incendiu . Intervenim cu 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de la un operator privat, trei autocisterne de la primărie, o descarcerare, cinci autoscări, doua echipaje smurd. Intervin peste 70 pompieri. Actiunea este în dinamică. Colegii lucrează pentru lichidarea incendiului. Dificil este că acoperișul este din lemn, iar incendiul se manifestă doar la acoperiș. Nu este pericol de extindere către alte clădiri. Nu au fost victime, din fericire. Nu au fost găsite persoane în interior și nici nu au fost alte persoane care să necesite asistență medicală sau transport la spital”, a transmis Răzvan Parconie, purtătorul de cuvânt ISU. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii