Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Chestorul Adrian Constantin Glugă, fostul șef al IPJ Constanța, consul la Ministerul Afacerilor Externe (DOCUMENT)

ro

06 Aug, 2024 14:52 1261 Marime text
  • La data de 26 mai 2024, Adrian Constantin Glugă a completat declarația de interese, potrivit prevederilor legislative în vigoare, în termen de 30 de zile de la numirea în funcția publică.
Chestorul Adrian Constantin Glugă, fostul comandant al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, este consul în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
 
Potrivit datelor oficiale, chestorul Adrian Glugă deține funcția din MAE din luna mai 2024.
 
La data de 26 mai 2024, Adrian Constantin Glugă a completat declarația de interese, potrivit prevederilor legislative în vigoare, în termen de 30 de zile de la numirea în funcția publică.

Sursa foto: Declarația de interese 2024 - Glugă Adrian Constantin
 
Potrivit declarației de interese, Adrian Constantin Glugă este membru al Corpului Național al Polițiștilor și al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități.
 
Conform documentului citat, soția sa, Georgiana Costea-Glugă, a realizat venituri de 8.652 de lei (contract prestări servicii) de la Administrația Fondului Cultural Național București și 4.554 de lei (prestări servicii culturale) de la Centrul Cultural Theodor Burada.
 
Chestorul Glugă a fost înlocuit de la comanda IPJ Constanța după accidentul de la 2 Mai, funcția sa fiind preluată interimar de către comisar șef Mădălina Sorina Vlangăr.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Chestor Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța – „Ori ești pe cruce, ori bați cuiele“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii