Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe strada Soveja. Șoferul ce fugise de la locul incidentului a fost depistat

ro

07 Aug, 2024 15:17 285 Marime text








La data de 6 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 19 ani.

La data de 3 august a.c., acesta ar fi fost implicat într-un accident rutier, pe strada Soveja din municipiul Constanța.

Astfel, tânărul ar fi condus un autoturism în care s-ar fi aflat încă patru persoane.

Pe strada Soveja, conducătorul nu s-ar fi conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de polițiști, ar fi accelerat și ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat.

În urma accidentului rutier, cele cinci persoane aflate în vehicul au fost ușor rănite.

După producerea accidentului rutier, tânărul de 19 ani, aflat la volanul autoturismului și un alt bărbat, de 31 de ani, pasager în același autovehicul, ar fi părăsit locul accidentului.

La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Constanța l-au identificat și imobilizat pe conducătorul auto, care ulterior ar fi încercat să inducă în eroare organele de cercetare penală, afirmând că bărbatul de 31 de ani s-ar fi aflat la volanul autoturismului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că șoferul de 19 ani are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Ieri, 6 august a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. 

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii