Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul în care a fost implicată o mașină de poliție

ro

05 Jul, 2024 21:51 255 Marime text

 
  • ​La data de 5 iulie 2024, în jurul orei 17.30 polițiștii din cadrul Serviciul Siguranța Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția străzilor Mangaliei cu Pandurului a avut loc un accident rutier între o autospecială de poliție și un autoturism din care a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.
     
La data de 5 iulie 2024, în jurul orei 17.30 polițiștii din cadrul Serviciul Siguranța Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că la intersecția străzilor Mangaliei cu Pandurului a avut loc un accident rutier între o autospecială de poliție și un autoturism din care a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliție se deplasa pe Șoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecție cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei,  la culoarea verde a semaforului electric în funcțiune. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară  a polițistului care conducea autospeciala de poliție.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatele din dotare pentru determinarea prezenței alcoolului și a drogurilor, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
UPDATE: Accident rutier în Constanța. O mașină a poliției ar fi implicată (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii