Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța, despre accidentul unde un copil a fost rănit. Șoferița a fugit de la locul faptei

ro

02 Jun, 2024 15:24 1245 Marime text



Astăzi, 2 iunie 2024, în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost alertați cu privire la un accident rutier produs pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța. La fața locului, oamenii legii au constatat că o femeie, aflată la volanul unui autoturism, a accidentat un copil de 7 ani care traversa strada prin loc nepermis.

Conducătoarea auto a părăsit imediat locul accidentului, însă, datorită investigațiilor rapide desfășurate de polițiști, aceasta a fost identificată după aproximativ o oră. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest și cu cel din dotare pentru a verifica prezența substanțelor psihioactive, rezultatele fiind negative, informează Poliția. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că o femeie ar fi condus un autoturism și ar fi accidentat un minor, de 7 ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis.

Ulterior, conducătoarea auto a părăsit locul faptei.

După aproximativ o oră, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe aceasta. 

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihioactive, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia.


Citește și:

Accident rutier în Constanța! Un copil a fost lovit de mașină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii