Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre amenințările cu moartea în cadrul evenimentelor de 1 Iunie, la Medgidia

ro

01 Jun, 2024 17:26 769 Marime text




 
  • La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați de un bărbat, de 23 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat de o persoană necunoscută, pe o rețea de socializare.
 
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentu săvârșirea infracțiunii de amenințare, potrivit IPJ Constanța.
 

„Cercetările continuă în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei și luării măsurilor legale ce se impugn”, spun polițiștii.

 
Reamintim că astăzi, Primăria Municipiului Medgidia organizează astăzi, 1 iunie, un eveniment dedicat atât copiilor cât și adolescenților. „În jurul prânzului, Erika Isac și Rareș, artiști ce urmau să fie prezenți la eveniment, au primit mesaje de amenințare cu moartea pe conturile de socializare. Cei doi au fost avertizați să nu urce pe scena de la Medgidia. Atât managerul cât și artiștii au informat organizatorii și, pentru că au luat în serios aceste amenințări, au depus plângere la Poliția din Medgidia.
 
Primăria Municipiului Medgidia a sesizat instituțiile abilitate pentru a lua toate măsurile necesare pentru siguranța artiștilor prezenți la eveniment.
 
 
Citește și
 
 De 1 Iunie, la MedgidiaArtiștii invitați la Ziua Copilului au primit amenințări cu moartea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii