Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre bărbatul care ar fi fost agresat în gara CFR

ro

26 Jun, 2024 17:56 647 Marime text





 
  • Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, care ar fi agresat fizic un bărbat, IPJ Constanța face precizări.


La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Gării C.F.R., o persoană ar fi fost agresată.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, de 64 de ani, care prezenta urme de violență la mâna stângă și avea un comportament agitat, potr„ivit IPJ Constanța

„Bărbatul a refuzat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate,  și a devenit agresiv verbal, adresând expresii și cuvinte jignitoare polițiștilor și cadrelor medicale aflate la fața locului și afirmând că refuză să fie internat la o unitate de specialitate.

Întrucât devenise recalcitrant și avea un comportament din ce în ce mai agresiv, reprezentând un pericol pentru cadrele medicale și pentru cetățenii aflați în zonă, acesta a fost imobilizat”, spun polițiștii.


Persoana în cauză a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța – Secția de Psihiatrie, unde a fost internată. 

În cauză, se efectuează verificări de către Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citește și
Accident feroviar în gara Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii