Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre cazul bărbatului care a fotografiat buletinul de vot

ro

07 Jul, 2024 14:48 705 Marime text





 
  • La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 12.35, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fotografiat buletinul de vot.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul, de 70 de ani, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 de lei, în baza Legii 115/2015, potrivit  IPJ Constanța.


Reamintim că, în cursul zilei de astăzi, în cadrul alegerilor de la Costinești pentru alegerea primarului, un bărbat a fost prins chiar în cabina secției de votare în timp ce își fotografia buletinul de vot.

Reprezentanții secției 416 din localitatea Costinești au sesizat 112, după ce din cabină s-a auzit un click.

Jandarmii și polițiștii au ajuns la secția de votare, au verificat telefonul bărbatului și după ce au constatat că sesizarea se confirmă l-au ridicat și l-au condus la secție de poliție din localitate pentru audieri.

Din primele informații se pare că bărbatul care ar face parte din anturajul unuia dintre candidați și-a fotografiat buletinul de vot după ce ar fi votat pentru candidatul PSD.

El a fost prins înainte să introducă buletinul de vot în urnă, prin urmare procesul electoral nu a fost viciat.

Citește și
#Alegeri CostineștiUn bărbat a fost prins după ce și-a fotografiat buletinul de vot. Incidentul s-a petrecut în secția de votare 416. Poliția Costinești a preluat cercetările în acest caz!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii