Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre minorul mușcat de gât de un câine în localitatea Tuzla

ro

06 Aug, 2024 12:55 516 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
 
  • La data de 5 august 2024, în jurul orei 19:30, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Recoltei din localitatea Tuzla, o minoră ar fi fost muşcată de un câine.
     
La data de 5 august 2024, în jurul orei 19:30, poliţişti din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Recoltei din localitatea Tuzla, o minoră ar fi fost muşcată de un câine, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La faţa locului, s-a stabilit faptul că, proprietarul patrupedului, un bărbat de 31 de ani, ar fi plimbat câinele, în lesă, pe strada Recoltei. La un moment dat, bărbatul ar fi rugat-o pe prietena sa, o tânără, de 21 de ani, să plimbe animalul, cât timp acesta ar fi lipsit pentru câteva minute. În acest interval, o minoră s-ar fi apropiat și mângâiat câinele, ulterior fiind mușcată în zona gâtului.
 
În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, conform OUG 55/2002, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Copil mușcat de un câine rasa Amstaff, în Tuzla!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii